Nosework fortsättning

Vill ni prova lite nya utmaningar i nosework? Då är det här rätt kurs! Vi kommer att titta på specifika svårigheter sporten bjuder på, störningsdofter, svåra miljöer, komplicerade eller onåbara gömmor, förutfattade meningar och lite till…

Den är… puh… nånstans här uppe…

För vem?

Kursen lämpar sig för alla som vill utmana sina egna mönster, det enda förkunskapskravet är att din hund redan kan doften eukalyptushydrolat. Även hundar som har svårt för andra hundar är välkomna, men nämn det i kursanmälan så jag kan göra anpassningar.

Kursinnehåll

Vi kommer att träffas på olika platser för att träna i varierade miljöer och med varierade störningar. Målsättningen är att utmana de mönster hundarna redan lärt sig och ge dem nya erfarenheter av att lösa problem, såväl som att utmana förarna att hitta nya vägar framåt. Innehållet är anpassningsbart om ni har specifika svårigheter ni vill jobba på. Hundarna jobbar en och en så alla får möjlighet att lära sig av varandra.

Datum och tider

Kursen går varannan vecka med start 29 april kl 18.30 – 20.30, däremellan träffas ni i en egen träningsgrupp och jobbar på övningar och teman jag gett er. Första tillfället är på Eslövs Brukshundklubb och därefter kommer plats att variera. Fyra kurstillfällen och fyra träningstillfällen, totalt åtta träffar för kursen.
Vid för få anmälda ställs kursen in (du får givetvis tillbaka eventuell inbetald kursavgift).

Pris

Kursen kostar 1200 kr för medlemmar i Eslövs Brukshundklubb eller Sveriges Hundungdom. Observera att kursen hålls i EBHKs regi, medlemskap i någon klubb inom SBK-organisationen eller i SHU är ett krav (detta för att klubbens försäkringar ska gälla). Om du är medlem i annan klubb än Eslöv är kurspriset 1400 kr.
För ideellt aktiva i EBHK rabatteras priset med 200 kr.

Du anmäler dig:

här!

Observera anmälningsvillkoren.