Vardagslydnad

Vardagslydnad fokuserad på samarbete och glädje. Denna kurs lägger grunden för ett fungerande – och roligt! – liv tillsammans med din hund. Fokus ligger på att just du och din hund ska jobba optimalt tillsammans, med utmaningar som passar er. Inget marscherande fram och tillbaka enligt formulär 1A!

Ska jag hjälpa dig att gräva lite mer!?

Målgrupp

Kursen lämpar sig för dig som vill utveckla ert samarbete i vardagen på ett lekfullt och långsiktigt sätt. Som alla mina kurser är denna helt belöningsbaserad.

Innehåll

Vi kommer att gå igenom ämnen som fokus, kontakt och samarbete, aktivitet vs. paus, koppelgående, hantering, stopp och förbud, inkallning, och lite till. Inför varje träff får ni ut övningar och teori i förväg så ni kan förbereda och även träna hemma mellan kurstillfällena. Till kursen hör en facebookgrupp (frivillig) och tillgång till filmade övningar även efter kursens slut (minst 1 år).

Datum och tider

Kursen är fördelad på 1,5 h över sju tillfällen. Nästa kursstart är 27 mars, den går dagtid kl 14:00 – 15:30. Max antal deltagare är sex ekipage, om färre än tre deltagare anmäler sig skjuts kursstarten upp till ett senare tillfälle.

Pris

Kursen kostar 1200 kr för medlemmar i Eslövs Brukshundklubb. Observera att kursen hålls i EBHKs regi, medlemskap i någon klubb inom SBK-organisationen eller i Svensk Hundungdom är ett krav (detta för att klubbens försäkringar ska gälla). Om du är medlem i annan klubb än Eslöv är kurspriset 1400 kr.
För ideellt aktiva i EBHK rabatteras priset med 200 kr.

Du anmäler dig här! Observera anmälningsvillkoren.